Legendárna Mazda MX-5 je tu !

Interiér nová Mazda Mx-52016
Nová Mazda MX-5
Interiér nová Mazda Mx-52016

Ohromujúci vzhľad a dokonalé proporcie ultra športovej novej Mazdy MX-5 robia z tejto evolúcie dizajnu KODO – duša pohybu obzvlášť príjemnú pastvu pre oči. Pri posadení do tohto dvojsedadlového vozidla pocítite závan vetra, zažijete čistú radosť z jazdy, pre ktorý bola MX-5 stvorená.

Naša oceňovaná technológia SKYACTIV a „boj o každý gram“ dbajú na to, aby toto kompaktné a ľahké športové vozidlo ponúkalo úžasný pocit z jazdy – vytvorením dôverného vzťahu Jinba-Ittai medzi vami a MX-5. A zabudovaný inovatívny systém zábavy a informácií MZD Connect s bezpečnostnými funkciami i-ACTIVSENSE funguje ako predĺženie vášho vlastného tela.
 
 
Maximálna rýchlosť: 214 km/h*
Zrýchlenie: 0 – 100 za 7,3 sekundy*
Úspora paliva:  6,0 l/100 km **
Emisie CO2: 139 g/km **

 
* Platí pre motor Skyactiv-G160.
** Platí pre motor Skyactiv-G130.
Teraz od € 23 990
 

Štvrtá generácia legendárnej MX-5 vyhrala cenu „Red Dot: Best of the Best“, najvyššie ocenenie v súťaži za výnimočne prevratný dizajn, ktoré tento rok získalo len 1,6 % prihlásených. Línie a tvary dizajnu KODO vyjadrujú potláčanú energiu a atletickú povahu „pohybu“ vozidiel Mazda.
Funkcie Pozrite si, vďaka čomu je toto auto výnimočné


Dizajn KODO

Stačí pohľad na oceňovaný dizajn KODO a rozbúši sa vám srdce. Plynulé a dynamické línie Mazdy MX-5 jej dodávajú pocit pohybu a vitality, zatiaľ čo dôrazný, silný postoj sa stará o svižnosť počas jazdy.


 
Vonkajšia farba karosérie elegantne prechádza cez dvere do štýlového, intuitívne navrhnutého interiéru a zjemňuje prechod medzi vonkajškom a interiérom – to je pocit Jinba Ittai, pocit jednoty s vozidlom. (od výbavy Challenge).
 

zdroj: www.mazda.sk

Viac o novej Mazde MX-5 nájdete http://www.mazda.sk/nase-modely/mazda-mx-5/

Fiat v Ženeve predstavil svoje novinky 2016 Fiat v Ženeve predstavil svoje novinky 2016 Viac
Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Viac
Nový Fiat Tipo Sedan je tu ! Nový Fiat Tipo Sedan je tu ! Viac
OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha