Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky

Tradičná japonská značka Mazda má v Trnave nového oficiálneho predajcu. Od 1. decembra 2015 otvorila spoločnosť TANEX na Nitrianskej ulici nový showroom, ktorý ponúkne motoristom komplexné služby autorizovaného predaja a servisu nových vozidiel Mazda.

Služby trnavskej spoločnosti TANEX poznajú motoristi už viac ako dve desaťročia. Firmu si väčšina zákazníkov spája najmä so značkami FIAT a FIAT Professional v Trnave. Zákazníci využívajú aj dlhoročné služby autopožičovne, servisu a predaja jazdených vozidiel TANEX Trnava.“Získanie dôvery importéra značky Mazda je pre nás vyznamenaním, ale aj záväzkom. Rozhodnutie Mazda Motor Logistics Europe CZ/SK vo výbere oficiálneho dílerského zastúpenia pre Trnavu si veľmi vážime,” konštatoval majiteľ spoločnosti Vladimír Tanečka.

 

Autosalón so sídlom na Nitrianskej 25 je novým oficiálnym autorizovaným predajcom a záručným servisom áut japonskej značky Mazda pre Trnavu a trnavský región.



Nový moderný showroom postavili v sídle TANEX-u podľa najnovších štandardov a nového konceptu Mazdy v priebehu štyroch mesiacov.
Okrem predaja nových áut obľúbenej japonskej značky získajú zákazníci v novej predajni na ploche 454 metrov štvorcových všetky dôležité doplnkové služby ako je predaj originálnych dielov a príslušenstva, záručný a pozáručný servis, prihlásenie vozidla, lízing, poistenie a podobne.

"Pre nás je hlavným cieľom maximálna spokojnosť zákazníkov. Tak ako je u nás zvykom, klientom poskytneme prostredníctvom kvalifikovaného personálu komplexné služby na profesionálnej úrovni. Vítaní sú noví aj dlhoroční majitelia vozidiel značky Mazda,” poznamenala obchodná riaditeľka TANEX-u Erika Tanečková.


V portfóliu značky Mazda nájdeme tradičné a úspešné modely od malej Mazdy 2 po limuzínu – novú Mazdu 6.
Kategóriu SUV vozidiel zastupujú modely nová Mazda CX-3 a Mazda CX-5. Dlhoročným hitom Mazdy na poli športových vozidiel je model Mazda MX-5, ktorého 4. generácia bude mať premiéru v trnavskom Tanexe 20. mája 2016.
Zákazníci nájdu už dnes priamo v Trnave na sklade celý modelový rad vozidiel, ktoré sú ihneď k odberu.
Vozidlá značky Mazda zdobí nielen nezameniteľný dizajn, ale aj najmodernejšie technológie a odhodlanie pozerať sa na veci z inej perspektívy..
Medzi odbornou verejnosťou aj zákazníkmi sú japonské autá synonymom pre odvahu vybrať sa svojou vlastnou cestou a meniť často zaužívané konvencie.

 

Zdroj: www.trnava-live.sk

OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE Viac
Fiat v Ženeve predstavil svoje novinky 2016 Fiat v Ženeve predstavil svoje novinky 2016 Viac
T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! Viac
Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha