Leasing a poistenie vozidiel, PZP, KASKO, najlacnejšie PZP pre Vás

Chcete ušetriť a platiť menej za PZP a KASKO?

V prípade akýchkoľvek info kontaktujte +421 908 799 989


Výhody poistenia na najpoistenie.sk

Najaktuálnejšie ceny poistenia. Ponuky šité na mieru. Prehľad ponúk poisťovní máte k dispozícii ihneď po vyplnení krátkeho formulára.  Poistenie uzatvoríte rýchlo a pohodlne, vtedy keď Vy máte čas. Sami si vyberiete z ponúk takú, ktorá Vám vyhovuje.
 

Komplexná ponuka

Na stránkach najpoistenie.sk máte možnosť na jednom mieste rýchlo a výhodne uzatvoriť Povinné zmluvné poistenie, Havarijné poistenie, Cestovné poistenie, Poistenie majetku a Poistenie zodpovednosti za škodu. Poistiť sa je odteraz pre Vás odteraz hračkou.
 

Individuálny prístup

Nechcete strácať čas vypĺňaním dotazníka? Potrebujete poradiť?Nie ste si istí pri vypĺňaní formulára? Hľadáte špeciálny typ poistenia?

Kontaktujte nás!
Mgr. Erika Tanečková taneckova@tanex.sk

Team TANEX Trnava

Spolupracujeme so všetkými leasingovými spoločnosťami, leasing i poistenie je možné vybaviť priamo v predajni TANEX Trnava.)

Potrebujete vybaviť leasing na nové vozidlo alebo potrebujete spätný leasing – releasing na Vaše staršie auto

Spolupracujeme so spoločnosťami UniCredit Leasing, Impuls leasing, VÚB Leasing, Tatra leasing,  Cofidis, Qautro car, – všetko pre Vás zabezpečíme na mieru priamo v sídle našej spoločnosti a ušetríme Vám čas i peniaze.

Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Viac
Moderátor Chyno otestoval novú Mazdu CX-5 Moderátor Chyno otestoval novú Mazdu CX-5 Viac
Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Viac
Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha