Tanex sa zaradil medzi najlepších dílerov Mazdy, klientom na párty predstavil novú CX-5

Novú Mazdu CX-5 oficiálne predstavili verejnosti. Výhradní predajcovia tejto automobilovej značky na Slovensku a v Českej republike v piatok podvečer pozvali svojich dlhodobých klientov do showroomov, aby im v neformálnej atmosfére ukázali motoristickú novinku.

Tanex sa zaradil medzi najlepších dílerov Mazdy, klientom na párty predstavil novú CX-5

Predaj a servis áut Mazda Tanex Trnava - Nitrianska 25, Trnava kontakt: 0919 447 505Tím Tanexu pri novej Mazde CX-5.
 
Predajcom vozidiel Mazda pre Trnavu a okolitý región je spoločnosť TANEX Trnava, ktorá sídli na Nitrianskej ulici 25.
 
Návštevníkov MAZDA CX-5 KODO GENIUS PARTY v Tanex-e čakala súťaž o poukážky s inými dílerstvami, ktorú prostredníctvom internetového streamu moderovala na diaľku dvojica hercov Martin Dejdar - Michal Kubovčík.
 
Prítomní mali aj možnosť vyhrať CX-5 na celý víkend zdarma či prihlásiť sa na testovaciu jazdu.

autorizovaný predajca a servis Mazda Trnava, Nitrianska 25 - TANEX Trnava
 
Okrem toho si mohli s maketou vozidla urobiť zábavnú fotografiu, občerstviť sa chutným jedlom a nápojmi, ochutnať skvelé zákusky, kávu či víno.
 
To všetko v uvoľnenom tóne letnej párty, kde mali veľký priestor osobné a voľné debaty. Ľudia sa bavili až do polnoci, mnohí si tu pozreli aj futbalový zápas Poľsko - Slovensko zo šampionátu hráčov do 21 rokov.
 

 

Erika Tanečková (vľavo), vedľa obchodný riaditeľ Mazda Slovensko Miroslav Straka s manželkou Zuzana Straková a jej sestrou Markéta Piecuchová.
 Erika Tanečková s obchodným riaditeľom Mazda SR Miroslavom Strakom a jeho manželkou a švagrinou na Mazda Kodo Párty 2017 v Tanex Trnava
 
"Naším dlhodobým cieľom je spokojnosť zákazníka. Aj k tejto akcii sme pristupovali, aby klienti pocítili, že si ich vážime a predajom vozidla naša starostlivosť a služby nekončia," povedal šéf trnavského Tanex-u Vladimír Tanečka.
 
Akciu moderoval Martin Chyno Chynoranský, ktorý si nové SUV od Mazdy sám vyskúšal. Písali sme o tom TU.
 
Vladimír Tanečka si nový kúsok vo svojej predajni tiež pochvaľuje: "Je to moderné, dynamické, agresívne auto plné nových technológií. Ak pôjde v stopách pôvodnej CX-5, má veľkú šancu na úspech. Mazda je priam prémiovo spracované vozidlo na vysokej úrovni, osobne verím vo veľký predajný úspech."
KODO Party 2017 - showroom Mazda Tanex Trnava, Nitrianska 25 v Trnave Novú CX-5 si mohli zákazníci dokonale obzrieť.
 
 
Tanex sa v Trnave roky spájal výhradne so značkou FIAT. S Mazdou sa firma dohodla na spolupráci zhruba pred dvoma rokmi.
 
"Prvý rok nášho showroomu bol veľmi úspešný. Dokázali sme splniť všetky štandardy na veľmi vysokej úrovni, hodnotenie klientov i Mazdy samotnej bolo vysoké, napokon sme skončili v rebríčku ako jednotka na Slovensku, čo sa týka kvality poskytovaných služieb. Išlo o príjemné prekvapenie aj pre Mazdu, keďže sme nový díler a hneď sme dosiahli takéto výsledky," poznamenal.
 
"Teší ma nárast nových klientov z Trnavy a okolia, chodia k nám aj ľudia zo Záhoria, evidujeme, že obľúbenými sa stávame čoraz viac i pre Bratislavčanov," dodal V. Tanečka.

Vladimír Tanečka s manželkou Erikou Tanečkovou - Mazda Tanex Trnava - KODO Párty nová Mazda CX-5 2017Vzhľadom na rast klientely plánujú v Tanexe pre značky Mazda ale aj Fiat postupne rozširovať priestory. Ako uviedol Vladimír Tanečka, postaviť chcú novú klampiarsku dielňu, aby mohli vybavovať ešte viac poistných udalostí.
 
Zároveň majú v úmysle ešte zväčšiť súčasnú mechanickú dielňu, čo pôjde ruka v ruke s vytvorením dvoch nových pracovných miest. Tanex momentálne zamestnáva už zhruba tri desiatky ľudí.
 
Firma okrem predaja nových vozidiel značiek Mazda a Fiat poskytuje aj záručný a pozáručný servis.
 
V Tanexe na prelome rokov dobudovali nové priestory i pre jazdené vozidlá, ktoré vykupujú od záujemcov a po potrebnom servise ďalej ponúkajú na predaj. Zároveň rozšírili aj možnosti požičovne vozidiel.

 

Moderátor Chyno po teste novej Mazdy MX-5: Toto je leto! Moderátor Chyno po teste novej Mazdy MX-5: Toto je leto! Viac
Nové Scudo 2022 Nové Scudo 2022 Viac
Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Spoločnosť Mazda potvrdzuje názvy modelov rozšírenej európskej série vozidiel SUV Viac
Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Fiat 500e - nový plne elektrický automobil FIAT Viac
DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha