Rozšírili sme pre Vás ponuku služieb - nová autoumyváreň vedľa sídla našej spoločnosti pre našich klientov i širokú verejnosť

Umývajte svoje auto šetrne! Trnavská spoločnosť TANEX - autorizovaný predajca a servis vozidiel Mazda a Fiat, rozšírila ponuku služieb nielen pre svojich zákaznikov, ale i pre širokú verejnosť.

Na Nitrianskej ulici v Trnave (vedľa svojho sídla) otvorili novú Autoumývareň TANEX, ktorá používa najmodernejšie čistiace technológie, pri ktorých nehrozí poškriabanie laku.

V samoobslužnej prevádzke používajú namiesto tradičných kief jemné komponenty na penovej báze. Vodiči si v areáli benzínovej pumpy Slovnaft môžu umyť svoje auto denne NONSTOP.

„Chceme ponúknuť klientom komfort a kvalitu, technológia našej autoumyvárky je momentálne špička na trhu,” vraví majiteľ spoločnosti TANEXVladimír Tanečka.

Autoumývareň sprevádzkoval TANEX v lokalite čerpacej stanice Slovnaft asi po desaťročnej pauze. Ponúka umývanie aktívnou penou, vysokotlaký oplach, umytie šampónom, umytie kolies, podbehov a podvozku.

Zákazník si taktiež môže nechať na auto nastriekať ochrannú vrstvu diamantového vosku, penový vosk, sušiaci vosk i sušenie vozidla.

Ceny jednotlivých programov sa pohybujú od 6 do 12 eur.
TANEX zároveň ponúka aj možnosť zakúpenia si ZVÝHODNENÝCH predplatených kariet s navýšeným kreditom o 20 percent ZDARMA.

Viac informácií a zakúpenie kariet je možné priamo v predajni Fiat Tanex Trnava.
zdroj: www.trnavskyhlas.sk

Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Mazda už aj v Trnave. Spoločnosť TANEX otvorila nový showroom japonskej značky Viac
OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE OFICIÁLNY AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS VOZIDIEL MAZDA V TRNAVE Viac
Nový Fiat 500X Nový Fiat 500X Viac
Nová Mazda CX-60 Nová Mazda CX-60 Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha