Mazda CX-30 skladom

Trnavský predajca spoločnosť Tanex má vozidlá Mazda CX-30 skladom.

Zážitok z jazdy aj pocit bezpečia: Mazda CX-30 svojimi vlastnosťami očarí


Dynamika pod kapotou i pri pohľade na auto. Výborné jazdné vlastnosti podporené mnohými bezpečnostnými prvkami už v základnej výbave.

 

Komfort v interiéri, vzrušujúca jazda. Mazda CX-30 spája tieto vlastnosti a ponúka skutočný zážitok zo šoférovania. 


Pocit bezpečia je vo vozidle skutočne vysoký. Systém na stráženie mŕtvych uhlov, inteligentný brzdový asistent, adaptívny tempomat, systém sledovania únavy vodiča a jazdných pruhov, či LED svetlomety, to všetko sú prvky, ktoré nechýbajú v žiadnej CX-30.


Zahŕňajú ich teda už automobily so základnou cenou, ktorá štartuje už od 21390 eur.

 


Tento kompaktný crossover poskytuje pocit jazdy takmer ako v SUV, zároveň je model dostatočne praktický i pre jazdu v meste. Auto je to pohodlné, k čomu prispieva kvalitne spracovaný interiér. Dostatok priestoru má vodič aj spolujazdci.


Na intuitívne ovládanie rádia, či navigácie kruhovým ovládačom pri lakťovej opierke sa veľmi rýchlo a dobre zvyká. O rýchlosti šoféra informuje aj projekčný head-up displej.


Novinkou prešiel kufor, kde je možné vďaka deliacej priečke sklopiteľnej v troch smeroch rozdeliť úložný priestor, čo sa dá oceniť pri nákupoch alebo preprave menšieho množstva batožiny.

 


Motory e-Skyactiv , ktoré Mazda využíva, poskytujú dokonalú kombináciu výkonu a krútiaceho momentu pri zachovaní výbornej spotreby aj prísnych emisných limitoch CO2.


Dvojlitrový štvorvalec CX-30 je v ponuke v troch výkonových úrovniach - 90, 110 kW alebo 137 kW v spojení s revolučnou technológiu e-SkyactivX.

 

Všetky využívajú mild-hybridnú technológiu s rekuperáciou následne podporujúcou výkon vozidla.

 


Výhradnému predajcovi vozidiel Mazda pre Trnavu a okolie spoločnosť Tanex, ktorá sídli na Nitrianskej 25, sa napriek veľkému záujmu na trhu o tento typ vozidiel, podarilo zabezpečiť skladové vozidlá k okamžitému odberu. 


V rámci akcie Dokonalé leto s Mazdou ponúkajú v Tanexe do konca septembra tiež viaceré bonusy pre kupujúcich ako sú ročná diaľničná známka zdarma, predĺžená záruka na 5 rokov alebo možnosť financovania vozidla bez navýšenia.  


Pri výkupe starého vozidla môžete naviac získať aj dodatočný bonus  v hodnote až 1200 eur.


Akcie Dokonalé leto s Mazdou možno tiež využiť aj na iné vozidlá značky Mazda v ponuke Tanexu.


Viac informácií nájdete aj na webovej stránke trnava.mazda.sk.

 

Zdroj: www.trnavskyhlas.sk

T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! T A N E X , krajský víťaz ankety Autorizovaný predajca roka 2023! Viac
Nové Scudo 2022 Nové Scudo 2022 Viac
AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS SSANGYONG V TRNAVE AUTORIZOVANÝ PREDAJCA A SERVIS SSANGYONG V TRNAVE Viac
AQUAPLANING AQUAPLANING Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha