Rozšírili sme pre Vás ponuku služieb - nová autoumyváreň vedľa sídla našej spoločnosti pre našich klientov i širokú verejnosť

Umývajte svoje auto šetrne! Trnavská spoločnosť TANEX - autorizovaný predajca a servis vozidiel Mazda a Fiat, rozšírila ponuku služieb nielen pre svojich zákaznikov, ale i pre širokú verejnosť.

Na Nitrianskej ulici v Trnave (vedľa svojho sídla) otvorili novú Autoumývareň TANEX, ktorá používa najmodernejšie čistiace technológie, pri ktorých nehrozí poškriabanie laku.

V samoobslužnej prevádzke používajú namiesto tradičných kief jemné komponenty na penovej báze. Vodiči si v areáli benzínovej pumpy Slovnaft môžu umyť svoje auto denne NONSTOP.

„Chceme ponúknuť klientom komfort a kvalitu, technológia našej autoumyvárky je momentálne špička na trhu,” vraví majiteľ spoločnosti TANEXVladimír Tanečka.

Autoumývareň sprevádzkoval TANEX v lokalite čerpacej stanice Slovnaft asi po desaťročnej pauze. Ponúka umývanie aktívnou penou, vysokotlaký oplach, umytie šampónom, umytie kolies, podbehov a podvozku.

Zákazník si taktiež môže nechať na auto nastriekať ochrannú vrstvu diamantového vosku, penový vosk, sušiaci vosk i sušenie vozidla.

Ceny jednotlivých programov sa pohybujú od 6 do 12 eur.
TANEX zároveň ponúka aj možnosť zakúpenia si ZVÝHODNENÝCH predplatených kariet s navýšeným kreditom o 20 percent ZDARMA.

Viac informácií a zakúpenie kariet je možné priamo v predajni Fiat Tanex Trnava.
zdroj: www.trnavskyhlas.sk

Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Viac
Nové Scudo 2022 Nové Scudo 2022 Viac
Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Testovali sme crossover Fiat 500X. Bacuľatá novinka vyzerá aj jazdí skvele Viac
Spoločnosť Mazda North America Operations predstavuje premiéru prvého modelu z novej továrne v Alabame, Mazdu CX-50 Spoločnosť Mazda North America Operations predstavuje premiéru prvého modelu z novej továrne v Alabame, Mazdu CX-50 Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha