Uvažujete nad obnovou Vášho vozového parku? V TANEX-e si určite vyberiete

Vymeňte Vaše staré vozidlo za nový Fiat Ducato
Fiat Ducato L4H3 na predaj v Tanex Trnava
Vymeňte Vaše staré vozidlo za nový Fiat Ducato
Fiat Ducato L4H3 na predaj v Tanex Trnava

Uvažujete o obnove vozového parku vo svojej firme? Trnavská spoločnosť TANEX prichádza s ponukou pre záujemcov o kúpu nových osobných a úžitkových vozidiel Fiat Professional.
Uvažujete nad obnovou Vášho vozového parku? V TANEX-e si určite vyberiete
Výhradný predajca vozidiel Fiat a Fiat Professional v Trnave ponúka klientom zvýhodnené podmienky súvisiace s možnosťou odkúpenia Vášho jazdeného automobilu/automobilov (osobných aj užitkových) na protiúčet pri kúpe akéhokoľvek nového vozidla. Ponuka platí rovnako pre firemných fleetových zákazníkov, ako aj pre súkromné osoby.

Vymeniť na protiúčet môže zákazník nielen jedno jazdené vozidlo, ale aj viacero vozidiel z vozového parku, ktorým firma disponuje.

Vozidlá Fiat Professional, ktoré v Trnave predáva TANEX, sa stali za posledné roky obľúbeným a spoľahlivým partnerom spoločností podnikajúcich v rôznych oblastiach.
 
Vozidlá sa vyrábajú v rôznych prevedeniach – od plechových dodávok, valníky, viacmestne mikrobusy určené na prepravu osôb, kabíny a dvojkabíny s podvozkom a karosériou určenou na rôzne prestavby.
 

 

Fiat Ducato v rôznych obmenách patrí medzi najpredávanejšie úžitkové auto na Slovensku už piaty rok v rade, a o slovo sa čoraz viac hlási aj nový model Fiat Dobló, ktorý mal premiéru v apríli 2015.

Trnavský predajca vozidiel FIAT a FIAT Professional, ktorý sídli na Nitrianskej ulici 25, sa pýši najširšou ponukou úžitkových vozidiel, ktoré sú skladom pripravené ihneď k odberu.
 


 
Ak sa rozhodnete objednať si vozidlo do výroby, presne podľa Vašich predstáv a požiadaviek, kvalifikovaný personál v TANEX-e Vám ochotne poradí.

"Zákazník si môže vybrať zo širokej skladovej ponuky najpredávanejších modelov, ktoré sú ihneď k odberu. Samozrejme, je tu aj možnosť zostaviť si vozidlo úplne podľa vlastných predstáv a objednať si ho prostredníctvom našej spoločnosti. Kombinovať sa dá nosnosť, výkon motora, veľkosť vozidla či nadštandartná výbava," vraví obchodná riaditeľka spoločnosti TANEX Trnava Erika Tanečková.
 

 

Prioritou spoločnosti Fiat TANEX Trnava je proklientský prístup a poskytovanie komplexných služieb pre zákazníkov.
 
"Samozrejmosťou je zabezpečenie najvýhodnejšieho financovania vozidla, poistenie i samotné prihlásenie či prepis. Naším cieľom je spokojný zákazník a individuálny prístup," dodáva Erika Tanečková.

Širokú ponuku služieb spoločnosti TANEX Trnava dopĺňa aj autopožičovňa zameraná na zapožičanie a prenájom dodávok, osobných a luxusných áut, sedem-, osem- a deväťmiestnych automobilov a  mikrobusov, záručný a pozáručný servis Fiat a Fiat Professional, servis vozidiel všetkých značiek, kompletné riešenie poistných udalostí, predaj náhradných dielov či NONSTOP odťahová služba.

Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Na Nitrianskej ulici vyrastá nový showroom vozidiel Mazda. Otvárať plánujú už v decembri Viac
Super úver s negatívnym úrokom -2,5% Super úver s negatívnym úrokom -2,5% Viac
Majiteľ trnavského TANEX-u potvrdil novinku, k predaju značky Fiat pribudne Mazda Majiteľ trnavského TANEX-u potvrdil novinku, k predaju značky Fiat pribudne Mazda Viac
Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Tanex spustil v Trnave autorizovaný predaj a servis Mazda Viac

KOMENTÁRE

DOPYTOVÝ FORMULÁR

Nenašli ste Vaše auto?

Vážení zákazníci, pokiaľ máte záujem o akýkoľvek typ vozidla, neváhajte a vyplňte nasledujúci nezáväzný formulár.

Captcha